dimecres, 28 de maig de 2014

3A EIXIDA ENCANTADA. 27-5-14

EIXIDA ENCANTADA

Sempre que eixim d'excursió els i les de classe hem de donar les gràcies a totes les famílies ja que elles ens transporten amb els seus cotxes. A més a més, això també fa que, encara que no ens puguen acompanyar, ens donen tota la seua confiança per anar amb un altre cotxe.
És per això, que tots nosaltres sempre viatgem amb la nostra cadireta de cotxe i el cinturó pen posat. Ací ho podeu vore.
 
 
La nostra eixida d'avui estava dedicada a estudiar les diferents classe de flors i a vore quines eren les que trobàbem en un hivern i primavera tan seca com la d'enguany.
Fixeu-se en la nostra arreplegada de flors sense arrencar-les per l'arrel.                                                                  

 Una vegada vam arreplegar les flors vam buscar la pinaeta que està dalt de Benicapsell per observar-les amb l'ajuda dels llibres i anotar les observacions a la nostra agenda.
Ací també vam esmorzar perquè es va fer l'hora!!!!!!


Quan vam acabar d'esmorzar i jugar ja va ser l'hora de treure l'agenda i començar a escriure i dibuixar coses sobre les flors com:
-les flors tenen colors diferents.
-les flors tenen olors diferents i s'usen per fer les colònies
-les flors són de diferents tamanys i es posen de diferent forma a la tija de la planta.
-les parts d'una flor són: tija, sèpals, pètals, estams, ovari, fulles i el pol·len està dins dels estams.
-existeixen flors medicinals per a moltes enfermetats. Nosaltres hem provat sobre la pell l'aloe vera
-les flors són señal de carinyo i alegría i, per tant, van molt bé per comunicar les nostres emocions.
 
 D'aquesta forma vam estudiar les flors a la nostra classe.
Quan vam acabar ja vam guardar les agendes a la motxilla per arribar al nostre destí del Gorg del Salt. Abans vam estar mirant amb els prismàtics les torres d'Almudaina, Cocentaina i la més enderrocada de totes, la torre del Castell de Margarida que està damunt d'un penyot al costat de la carretera que va al mas de Cantacuc.
EL QUE ENS VA PASSAR AL GORG DEL SALT HO CONTAREM EN UN ALTRE MOMENT. QUÈ VA PASSAR AMB LA CORDA QUE JAIME HAVIA TIRAT A L'AIGUA EN L'ÚLTIMA VISITA A L'ENCANTADA QUE VAM FER?
 
 

 
 

 Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada