diumenge, 24 de novembre de 2013

ANGRY  BIRDS VISITA LA BIBLIOTECA PÚBLICA DE COCENTAINA. 21-11-13

              La classe de primer cicle de Planes hem visitat la biblioteca pública de Cocentaina amb l'ajuda de les famílies de tots els xiquets i xiquetes de la classe.
A les 5 de la vesprada i amb els cotxes dels pares i mares vam viatjar fins a Cocentaina. Els xiquets i xiquetes que els pares que no els van poder acompanyar portaven la cadireta per muntar al cotxe d'un altre company de la classe.
Vam eixir puntuals i quan vam arribar a Cocentaina el primer que vam fer va ser berenar al parc del Pla de la Font. Feia fred i vam berenar ben de pressa.
 Quan vam arribar a Cocentaina ja era de nit i encara no eren ni les 6 de la vesprada. Estem al mes en el que tenim menys hores de sol de tot l'any.
La biblioteca de Cocentaina és un edifici molt nou on els xiquets i xiquetes de la nostra edat tenen una sala sols per a d'ells. Els llibres estan classificats per edats i així és més fàcil trobar-los. També hi ha prestatgeries classificats per temes, d'aquesta manera també podem trobar fàcilment els llibres d'animals, de l'espai, del cos humà o del que més ens interesse en cada moment.
 
Aquesta és l'entrada a la biblio. Estàvem preparats per passar una estona nedant entre llibres.
 
 Una vegada triat el llibre que més ens agrada anem a les tauletes per llegir-los amb més comoditat.
Pau i Marc van trobar un llibre de buscar al protagonista de la història dins d'un gran dibuix i els va agradar moltíssim. Marc també va llegir un llibre d'àligues on contava les coses que havíem llegit a classe eixe mateix matí. Per exemple, els pollets són blancs i estan completament indefensos, necessitant l'ajuda del pare i de la mare fins que ja saben volar per eixir del niu.
 
Les mares també van llegir amb molta atenció.
 
 
 
Ací està la demostració de l'interés que van tenir els llibres.
 
 
Algunes companyes de la classe van demanar a la bibliotecària que els ajudara a buscar el llibre de "David se mete en lios" perquè es un dels que més els
agrada.
                                          
 
 
Per finalitzar l'estona tan bona que vam passar a la biblio tots i totes en vam fer el carnet de la biblioteca per anar quan vullguem amb els nostres pares i emportar-se el llibre que vullguem a la nostra casa.
 
                                                    
 
 Aquesta és la sala per a l'edat nostra. Els majors de l'institut i els adults tenen altres sales per estudiar i llegir amb tranquil·litat perquè nosaltres quan estem junts fem un poquet de soroll.
 

1 comentari: