dilluns, 11 de novembre del 2013

ESTUDIEM ELS PARDALS PERQUÈ SOM ...
ELS ANGRY BIRDS... ELS PARDALS ENFADATS!!!

COSES QUE JA SABEM SOBRE ELS PARDALS,  O LES AUS, O OCELLS....



               

 

  Tots els pardals tenen 2 potes, 2 ales i tots tenen 1 bec.
NO tots els pardals poden volar i el seu cos està cobert de plomes.

      Alguns pardals són el símbol d´algun esdeveniment important en tot el món. Els coloms, per exemple, són el símbol de la pau.

      La grandària dels ocells canvia molt. Hi ha de xicotets com un canari i de molt grans com el voltor o l´àguila. Com canvien molt de grandària varia també el bec, les potes o les ales.

      Per la forma de menjar també veiem que algunes aus són més estranyes que altres. Els pelicans, per exemple, guarden els peixos que pesquen en una bossa que està baix del bec.

       Construeixen cases per a viure que anomenem nius, que poden ser de moltes formes i construïts en llocs molt diversos. Els nius els fan ells mateixa amb branques, arrels, fulles i més coses.


      En el niu ponen els ous i naixeran els pollets que no eixiran a volar fins que siguen grans i amb totes les plomes. Quan naixen els pollets són molt lletjos i els pares els donen calentor posant-se damunt d'´ells i tapant-los amb el seu cos.

      Algunes aus són migratòries, és a dir, quan comença l´hivern viatgen a zones més càlides. Les oronelles són les més conegudes entre nosaltres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada