divendres, 15 de novembre del 2013

EXCURSIÓ AL RIU AGRES
15-11-13. DIVENDRES.

ANGRY BIRDS I CRA "L'ENCANTADA PASSEGEM DURANT TOT EL MATÍ PER LES DUES VESSANTS DEL RIU AGRES"


Ens ha acompanyat Elisa, arqueòloga de l'Ajuntament de Muro, que ens ha guiat i ens ha ensenyat el riu, els molins de farina i un forn de calç.
La ruta no ha estat curta i hem caminat molt per veure totes les coses.



Ací hem tingut la primera explicació, quasi al costat de l'institut de Muro. Ah! en l'institut estaven tots en classe i no hem vist a ningú pel pati. No hem pogut saludar a germans, cosins i als amics i amigues de Planes, tots i totes estaven treballant.
No es llig molt bé, però la señal indica que la Font del Baladres es trova a 4.400 metres. NOSALTRES HEM FET EIXA DISTÀNCIA I DESPRÉS HEM TORNAT. I LA SENYAL NO ESTAVA AL COSTAT DE L'INSTITUT DE MURO ON ENS HAVIEN DEIXAT ELS AUTOBUSSOS.
Ara ens trobarem en uns paisatges meravellosos pintats i dibuixats per la tardor i que sorprenen a qualsevol que camine per aquest lloc tan especial.
ELS PARES I MARES DE LA CLASSE D'ANGRY BIRDS PODÍEM ORGANITZAR UNA EXCURSIÓ UN DISSABTE PER AQUESTS LLOGARETS.... NO??????

Paisatge de conte amb molta vegetació. No veiem animals perque s'han esglaiat de l'escàndol que organitzem!!!!




 Caminant, caminant pel riu observem coses interessants i ens ensenyem paraules com: LLIT DEL RIU, LA CONCA DEL RIU, EL CABDAL DEL RIU I descobrim fins el pont de ferro que portava un tren des d'Alcoi a Gandia i passava per Muro.




 
I ací dalt una cara de molta concentració o de mola guasa per no escoltar les explicacions?
La vegetació de canyes és inmensa i formaven túnels vertaders perquè eren molt grans i el vent les ha tombat donant-los aquestes formes.

Fa un poquet de por?


També al costat de l'aigua apareixen els joncs amb la seua arrel dins de l'aigua.


 Sorpresa al veure tantes canyes i la seua formació com a boques d'un túnel.
Ací veiem un vertadera pared de canyes.

Ah, també ens donat temps per menjar-se un bon esmorzar damunt de les pedres que ha arrosegat el riu per dins del seu llit quan el cabdal era molt gran...
Entrepà de formatge.

Saltxitxa i alguna cosa més per al lent en treure l'esmorzar.

Ahhhh!!!! No puc obrir el taper.


Mossos ben grans.

SORPRENENT!!!!!!! Syra s'ha acabat la primera el seu entrepà. Li direm a sa mare i son pare que tots els dies ha d'anar d'excursió!!!!!!!!!!!!!!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada